Get Adobe Flash player

Маркетинг

Корисни линкови

Фискални уреди по најевтини цени

Фискални уреди по најевтини цени

  КОДЕКС компјутери ви нуди ФИСКАЛНИ УРЕДИ со најефтини цени, за подетални информации кликнете​ (images/down...

Известување за фискали апарати

Известување за фискали апарати

  До Нашите клиенти корисници Предмет : ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ФИСКАЛНИ АПАРАТИ Почитувани, Во согласност со изменит...

Потсетување за БЕКАП сервис

Потсетување за БЕКАП сервис

До Нашите клиенти корисници Предмет : ПОТСЕТУВАЊЕ ЗА БЕКАП СЕРВИС  Почитувани, Во согласност со измените на з...

Потсетување за БЕКАП сервис скратено

Потсетување за БЕКАП сервис скратено

До Нашите клиенти корисници Предмет : ПОТСЕТУВАЊЕ ЗА БЕКАП СЕРВИС - СКРАТЕНИ Почитувани, КОДЕКС компјутери од...

Временска Прогноза

Анкета

Дали новиот софтвер Prima Pharm е подобар од предходниот ?

Многу е подобар и има значително подобрување - 100%
Добар е, но нема значително подобрување - 0%
Нема разлика - 0%
Не е подобар од предходниот - 0%

Total votes: 2
The voting for this poll has ended on: 31 Дек 2014 - 00:00

Пријателски Линкови